Защо Erickson Coaching?

Changing the world one conversation at a time...

Нашата история

Основана през 1980 г., компанията Erickson е пионер в САЩ, Канада и на световно ниво в предлагането на обучение за коучове, сертифицирано от Международната Коучинг Федерация ICF. Акредитираните коучинг програми на Erickson включват световно известната Изкуството и науката в коучинга/ The Art & Science of Coaching, както и трансформиращите живота курсове Разгръщане на Емоционалната интелигентност/ Expanding Emotional Intelligence, Изкуството и науката в Осъзнатостта/ The Art & Science of Mindfulness, Коучинг комтенеции за лидери/ Coaching Competencies for Leaders, Невро-лингвистично програмиране (НЛП)/ Neuro-Linguistic Programming (NLP) и много други.

Програмите на Erickson’s се предлагат като обучения в зала или виртуално чрез най-съвременна онлайн платформа за учене, която използва най-новите добри практики за обучение на възрастни.

Платформата, която използваме, е определена за номер #1 Gamified Social Learning Management System в света! За разлика от другите онлайн платформи за обучение, които само доставят съдържание, нашата система за учене ангажира оптимално участниците, изпълнена е с въздействащи игри, социална среда за споделяне на знания, персонални характеристики, както и подробни доклади и административни инструменти за подкрепа на процеса на учене.

В Erickson се гордеем с богата си глобална мрежа от коучове в над 85 държави и повече от 45,000 завършили обучението участници!

Празнуваме 40 години
ERICKSON COACHING

Celebrating 40 Years Erickson
Ако искате да проследите развитието на Пионера в света на коучинга, свалете инфографиката

Нашите ценности

КАКВО?

Ние променяме света към по-добро с всеки разговор.

КАК?

Използвайки фокусирано върху решенията развитие на човека чрез нашата акредитирана от ICF програма Изкуството и науката в коучинга, иновативни програми за развитие, и нашата инициатива World Game.

ЗАЩО?

За да достигнем до онази повратна точка в осъзнаването, която води до позитивна промяна и растеж за цялото човечество.

Нашият екип, преподавателите и цялата ни глобална общност споделят тези ценности:

Интегритет
Овластяване
Учене
Служене
Щастие
Изобилие

„Във всеки даден момент в историята, на едно конкретно място на планетата, няколко конкретни души и групи хора могат да бъдат определени като онези, които са на вълната на новите мислене и умения, осъществявайки най-напредничавата дейност за своето време в жизнено важна област на живота. Erickson Coaching International е един от тези напредничави центрове на знанието и ученето. Във времена на хаос, образованието трябва да включва умения, насочени към лидерството и визията. Трябва да включва практически методи за превръщането на визията и ценностите в реалност на ежедневна база за разрешаването на проблем…“

Не можем да решим проблемите, като използваме същия начин на мислене, който сме използвали, когато сме ги създавали
– Алберт Айнщайн

Changing the world one conversation at a time...

%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close