Издание 14 на сертификационно коучинг обучение

Изкуството & Науката в коучинга

Сертифицирайте се като професионален коуч с 'Изкуството и науката в коучинга'

‘Изкуството и науката в коучинга’/ ‘The Art and Science of Coaching’ е програма за обучение на коучинг професионалисти, акредитирана от Международната Коучинг Федерация (ICF), една от водещите институции в света и единствената представена в България до момента.

Тази програма е идеална за всички, които са ориентирани към развитието на хората и искат да изградят кариера като корпоративни или индивидуални коучове в бизнеса или в живота. Тя помага на хората и екипите да се свързват, да живеят и работят на място с голяма отдаденост и мотивация.

Независимо дали сте мениджър или лидер в организация, която има амбицията да се развива чрез коучинг културата и практиката, или сте специалист, който иска да стане професионален коуч, тази програма е идеална за вас.

Започнете своята коучинг практика веднага след курса! Подкрепете хората от вашия екип да развият и разкрият своите таланти или работете с индивидуални клиенти, които искат да доведат своите цели и мечти в бизнеса и живота до успешна реализация.

Защо трябва да избера Erickson Coaching International?

– В обучението се имплементира специален подход, фокусиран върху решенията, включващ мощни инструменти, които ще ви подкрепят да постигнете отлични постижения като коуч.

– Програмата ни ще ви предостави най-изчерпателните коучинг инструменти и техники.

– Завършвате програмата със сертификат, акредитиран от Международната Коучинг Федерация (ICF). ICF регламентира стандартите за всички обучителни институции, които трябва да осигурят висококачествено обучение, така че всеки нов коуч да отговаря на основни компетенции от висок професионален калибър.

– Получавате знания и практически умения от международно признати, сертифицирани и висококвалифицирани треньори с дългогодишен опит във воденето на Ериксон обучения.

– Участвате в програма с над 36-годишна история с над 40 000 завършили я в световен мащаб.

– Обучението ще ви даде структура, в рамките на която ще можете да задавате мощни и ефективни въпроси. Тази структура съответства на начина, по който човешката мисъл работи и използва език, който най-ефективно създава конкретни, измерими, постижими и реалистични резултати в дадена времева рамка.

– Всеки модул включва интензивно целодневно обучение под формата на практически упражнения и лекции, след преминаването на които ще бъдете способни да прилагате наученото в своята практика. Разширеното обучение се провежда в четири модула.

– Тъй като предоставяме разбираемо, ефективно, професионално интегрирано обучение по коучинг, Вие винаги можете да разчитате на нас за подкрепа и насоки!

Обучението ще се проведе в 4 модула:

Модул I: 7 – 10 ноември 2019 г.

Модул II: 5 – 8 декември 2019 г.

Модул III: 19-22 януари 2020 г.

Модул IV: 23-26 февруари 2020 г.

Условия за плащане на обучението:

Обща цена при записване за Модули I-IV: 3,500 евро, без ДДС
Цена на Модул I: 875 евро, без ДДС
Отстъпки:
– 5% за ранна регистрация до 30 септември 2019 г. за участие в цялата програма
– 3% за участие в цялата програма и заплащане на цялата сума една седмица преди старта на програмата

* За всеки един желаещ да се включи в програмата можем да изготвим индивидуален план с гъвкави условия за плащане в зависимост от предпочитанията Ви да присъствате на един модул, на два модула или в цялото обучение.

Свържете се с нас и се възползвайте от преференциални цени и отстъпка.

Тел : +359888813281

Водещите
на Издание 14 на
‘Изкуството и науката в коучинга’

Миглена Донева- Дончев, Associated Certified Coach (ACC)
Водещ на Модул 1 и Модул 2

Миглена Донева-Дончев е системен и насочен към решения коуч (на индивидуални личности и екипи), треньор и консултант, специализирана в личностно и организационно развитие. Тя е Ериксон организатор и треньор в Австрия и Швейцария.
Целта на Миглена винаги е била да помага на другите в предизвикателни ситуации и да ги подкрепя в тяхното лично и професионално развитие. Работата и като консултант, треньор и коуч през последните четиринадесет години, предоставя на Миглена уникална възможност да ръководи корпоративни проекти за национални и международни клиенти, които са с фокус върху развитието както на отделните индивиди така и на цялата компания. Тя е убедена, че всеки има необходимите ресурси, за да се справи с всяка ситуация. С подкрепата на системния и насочен към решенията подход, хората могат да използват пълноценно и ефективно тези ресурси и да допренесат за трансформационна промяна в техния живот.

Надежда Михайлова, Associated Certified Coach (ACC)
Водещ на Модул 3 и Модул 4

Надежда е сред водещите треньори в България с повече от 10 години опит в областите лидерство и личностно развитие. Тя е отдаден треньор на Ериксън Коучинг Интернешънъл води програмата „Изкуството и науката в коучинга“. Надежда има ключова роля в развитието, популяризирането и разрастването на коучинг общността в България.
Тя започва да води коучинг сесии както с индивидуални клиенти, така и с корпоративни и бързо натрупва опит в темите лидерство, продуктивност, ефективност и баланс работа-личен живот. Тя води корпоративни коучинг програми и коучинг сесии на екипи с фокус бизнес структура и разкриване на визия и мисия, мотивация и вдъхновяване, планиране и мислене, ориентирано към постигане на резултати, генериране на идеи и вземане на решения.

,

Ето какво споделят завършилите участници на Erickson Coaching International:

"Този курс промени живота ми! Чувствам се съвършено и съм много развълнуван от всички възможности, които виждам пред мен. Нямам търпение да разширя познанията си и още повече чрез допълнителни курсове на Erickson."

" Модул 1 и 2 бяха невероятни! Придобитите познания за Ериксон коучинг и принципите на Ериксон програмата имаха положително въздействие върху растежа ми като професионалист, и като човек. Модул 3 и 4 бяха отлични и допринесоха повече за моята визия и приложимостта на методите за връзката с клиента"

"Мисля, че всичко, което научихме в курса, е много полезно и съответстващо на целите ми да помагам на хората и да стана коуч"
%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close