Информация за обученията

изкуството и науката в коучинг

„Art & Science of Coaching“ е Програма за обучение на треньори (ACTP) * от една от най-признатите институции в света. Независимо дали сте физическо лице, желаещо да стане професионален коуч или лидер в организация, която желае да се развива професионално, чрез придобиване на умения за наставничество, то тогава нашата сертифицирана коучинг програма ще Ви осигури най-всеобхватните инструменти за обучение и инструктиране.

Чрез успешното преминаване на програмата „The Art & Science of Coaching“, ще разработите солидна основа в теорията и практиката на насоченото към решенията коучинг обучение. Открийте как да помогнете на другите да реализират своя по-висок потенциал и да предприемат действия, които са в съответствие с по-голямата им визия. Запознайте се с ключовите фактори, които водят до смислена трансформация в човека и да се научете да прилагате високоефективни методологии за коуч, за да създадете положителна промяна.

Курсът на Ериксон за обучение се предлага както онлайн, така и на място, като Ви дава възможност да изберете учебния стил, който Ви подхожда най-добре. Предлагайки същата учебна програма за обучение на коучове и главни посредници, нашите програми на място се провеждат в някои от най-красивите градове по света, а нашият онлайн коуч трейнинг е единственото истинско виртуално онлайн коуч обучение в индустрията!

                      Учебна програма

 

Модул I

След завършването на този модул на изкуството & науката в коучинг, вие ще научите:

 • Как да определите коучинг като професия

 • Как да установите и демонстрирате силно присъствие на коуч

 • Как да използваме стратегии за установяване на интимност и доверие

 • Как да установим ефективен договор за треньорска сесия (споразумение за коуч)

 • Как да приложим мощни техники за разпит, за да помогнем на клиентите ни да намерят решения и ефективни резултати

Онлайн доставка: Модул I онлайн се състои от 10 онлайн сесии на WebEx, всеки от които са с продължителност от 3.25 часа, с очаквани около 45 минути извън работния клас за онлайн сесия. Това включва гледане на видеоклипове и извършване на публикации в блогове.

Модул I е 4ри-дневна програма,  от 9:30 ч. До 5: 30ч. Всеки ден.

Модул II

 • Използването на стратегии, за да помогнете на клиентите Ви да създават и рационализират своя план за действие

 • Активно слушане на клиентите ни

 • Използването на технологии за визуализация за по-високо функциониране на мозъка

 • Използването на гласови тонове и езикови структури за ефективна комуникация

 • Прилагане на подходи, които насърчават самочувствието на клиента и признават собствените му развиващи се компетенции

Онлайн доставка: Модул II Онлайн се състои от 8 онлайн сесии на WebEx, всяка от които с продължителност 3.25 часа. Това включва гледане на видеоклипове и извършване на публикации в блогове.

Модул II на място е 4-дневна програма, работеща 9:30 ч. до 5: 30ч. Всеки ден.

Модул III

 • коучинг упражнения, за да помогнете на клиентите Ви  да организират своите приоритети и да поддържат дисциплината, за да постигат целите си

 • Използването на процеси, за да подпомогнете развиването на майсторство на желания набор от умения в дългосрочен план

 • Използването на ефективен език, за да оспорите клиенти извън самоналожените пречки

Онлайн доставка: Модул III Online се състои от 7 сесии на живо онлайн WebEx, всеки от които с продължителност 3.25 часа. Това включва гледане на видеоклипове и извършване на публикации в блогове.

Модул III на място е 4-дневна програма, от 9:30 ч. До 5: 30ч. Всеки ден.

Модул IV

 • Използването на специфични техники, за да държите клиенти ви отговорни за плановете си за действие и да потвърдите техния напредък

 • Прилагането на набор от въпроси, с цел определянето на мотивационния стил на клиента.  Помагането на  изработката на план за увеличаване на удовлетворението 

 • Използването на прости техники, за да трансформирате стрес отговор към находчивост

 • Използването на професионално и уважително поведение, както е посочено в етичния кодекс на международната коучинг федерация

 • Прилагането на принципите на фокусирана върху решението обратна връзка при оценката на себе си

Онлайн доставка: Модул IV Online се състои от 7 сесии на живо онлайн WebEx, всеки от които продължава 3.25 часа. Това включва гледане на видеоклипове и извършване на публикации в блогове.

Модул IV на място е 4-дневна програма, от 9:30 ч. До 5: 30ч. Всеки ден.

Модул V – (само онлайн доставка)

След завършване на модул V, ще постигнете означението си за сертифициран професионален треньор (ECPC) на Erickson. Това обозначение се признава от Международната федерация на треньорите (ICF) и е високо ценено в треньорския свят. 

 

"С нашата работа се опитваме да бъдем част от усилието, което всички хора и народи правят, за да изградят началото на щастието"

- Мерилин Аткинсън

Ще присъстваш ли?

%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close