Changing the world one conversation at a time...

Изкуството & Науката в коучингa

Сертифицирайте се като професионален коуч

Изкуството и науката в коучинга / The Art and Science of Coaching е програма за обучение на коучинг професионалисти, акредитирана от Международната Коучинг Федерация (ICF), една от водещите институции в света и единствената представена в България до момента.

Тази програма е идеална за всички, които са ориентирани към развитието на хората и искат да направят кариера като корпоративни или индивидуални коучове в бизнеса или в живота. Тя помага на хората и екипите да се свързват, да живеят и работят на място с голяма отдаденост и мотивация.

Независимо дали сте мениджър или лидер в организация, която има амбицията да се развива чрез коучинг култура и практика, или сте специалист, който иска да стане професионален коуч, програмата е идеална за Вас.

Започнете своята коучинг практика веднага след курса! Подкрепете хората от Вашия екип да развият и разкрият своите таланти или работете с индивидуални клиенти, които искат да доведат своите цели и мечти в бизнеса и живота до успешна реализация!

Защо да изберем Erickson Coaching International?

0
сертифицирани коучове
0
държави

истинско виртуално обучение

динамично обучение в зала

Завършвате програмата със сертификат Erickson Solution-Focused Coach Certificate, акредитиран от Международната Коучинг Федерация (ICF).
ICF регламентира стандартите за всички обучителни институции, които трябва да осигурят висококачествено обучение, така че всеки нов коуч да отговаря на основни компетенции за висок професионализъм.

През какви стъпки трябва да преминете, за да вземете своята ICF сертификация?

Changing the world one conversation at a time...

%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close