Changing the world one conversation at a time...

Изкуството & Науката в коучингa

Сертифицирайте се като професионален коуч с
"Изкуството и Науката в коучинга"

Изкуството и науката в коучинга / The Art and Science of Coaching е програма за обучение на коучинг професионалисти, акредитирана от Международната Коучинг Федерация (ICF), една от водещите институции в света и единствената представена в България до момента.

Тази програма е идеална за всички, които са ориентирани към развитието на хората и искат да направят кариера като корпоративни или индивидуални коучове в бизнеса или в живота. Тя помага на хората и екипите да се свързват, да живеят и работят на място с голяма отдаденост и мотивация.

Независимо дали сте мениджър или лидер в организация, която има амбицията да се развива чрез коучинг култура и практика, или сте специалист, който иска да стане професионален коуч, програмата е идеална за Вас.

Започнете своята коучинг практика веднага след курса! Подкрепете хората от Вашия екип да развият и разкрият своите таланти или работете с индивидуални клиенти, които искат да доведат своите цели и мечти в бизнеса и живота до успешна реализация!

Защо трябва да избера
Erickson Coaching International?

– В обучението се имплементира специален подход, фокусиран върху решенията, включващ мощни инструменти, които ще ви отведат към отлични постижения като коуч.

– Програмата ни ще Ви предостави най-изчерпателните коучинг инструменти и техники.

– Завършвате програмата със сертификат, акредитиран от Международната Коучинг Федерация (ICF).
ICF регламентира стандартите за всички обучителни институции, които трябва да осигурят висококачествено обучение, така че всеки нов коуч да отговаря на основни компетенции от висок професионален калибър.

– Получавате знания и практически умения от международно признати, сертифицирани и висококвалифицирани треньори с дългогодишен опит във воденето на Ериксон обучения.

– Участвате в програма с над 36-годишна история с над 45 000 завършили я в световен мащаб.

– Тъй като предоставяме разбираемо, ефективно, професионално интегрирано обучение по коучинг, Вие винаги можете да разчитате на нас!

– Обучението ще Ви даде структура, в рамките на която ще можете да задавате мощни и ефективни въпроси. Тази структура съответства на начина, по който човешката мисъл работи и използва език, който най-ефективно създава конкретни, измерими, постижими и реалистични резултати в дадена времева рамка.

– Всеки модул включва интензивно целодневно обучение под формата на практически упражнения и лекции, след преминаването на които ще бъдете способни да прилагате наученото в своята практика. Разширеното обучение се провежда в четири модула.

Условия за плащане на обучението

За всеки един желаещ да се включи в програмата можем да изготвим индивидуален план с гъвкави условия за плащане в зависимост от предпочитанията Ви да присъствате на един модул, на два модула или в цялото обучение.

Свържете се с нас и се възползвайте от преференциални цени и отстъпка.
Тел : +359 882 351 804 / +359 888 813 281
e-mail: erickson.bulgaria@tacktmiglobal.com

Ето какво споделят завършилите участници на
Erickson Coaching International:

Този курс промени живота ми! Чувствам се съвършено и съм много развълнуван от всички възможности, които виждам пред мен. Нямам търпение да разширя познанията си и още повече чрез допълнителни курсове на Erickson.

Модул 1 и 2 бяха невероятни! Придобитите познания за Ериксон коучинг и принципите на Ериксон програмата имаха положително въздействие върху растежа ми като професионалист, и като човек. Модул 3 и 4 бяха отлични и допринесоха повече за моята визия и приложимостта на методите за връзката с клиента.

Мисля, че всичко, което научихме в курса, е много полезно и съответстващо на целите ми да помагам на хората и да стана коуч.

КОНТАКТ
+359 882 351 804
+359 888 813 281

Changing the world one conversation at a time...

%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close