Невро-Лингвистичното Програмиране

Changing the world one conversation at a time...

Какво представлява невро-лингвистичното програмиране?

Невро лингвистичното програмиране (НЛП) включва систематичното изследване на човешката комуникация и начина, по който хората създават своята реалност. Също така е и проучване на изключителни таланти: как изключителни хора получават своите резултати. НЛП е колекция от умения, извлечени от проучвания на хора, общопризнати като „супер успехи“. Тези успешни хора са създали модели на отлични постижения в живота си и ги повтарят с последователни и положителни резултати.

Интегралните НЛП технологии осигуряват нова и мощна интеграция на някои от най-добрите образователни изследвания в света. Тази програма за обучение е пълна с практическа информация, която можете да приложите в действие незабавно.  Резултатът за участниците е повишаване на знанията и придобиване на инструменти за постижения в комуникацията!

Невро
Вашият ум и как мислите, всичко, което правите, произтича от вашите неврологични процеси на зрение, слух, мирис, вкус, докосване и усещане. Ти изпитваш света чрез петте си сетива; Вие правите „смисъл“ на информацията и след това действате над нея. Чрез разбирането на неврологията можете да постигнете върхови постижения.

Лингвистично
Как да използвате вашия език и как той Ви засяга. Използваме езика, за да наредим нашите мисли и комуникация. Отличната комуникация е основата за създаване на отлични резултати.

Програмиране
Как наредите действията си, за да постигнете целите си. Можете да изберете организирането на вашите идеи и действия, за да постигнете желаните резултати.

Changing the world one conversation at a time...

%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close