Разширяване на емоционалната интелигентност

Преместете се отвъд емоционалното минало и самоограничаващите Ви убеждения!

Чрез обучението  „Разширяване на емоционалната интелигентност“ ще научите 9 лесни начина да развиете емоционалната си интелигентност и да създадете по-добри взаимоотношения във всички аспекти на живота Ви. Тези девет навици ще ви помогнат да се преместите от чувството на комфорт и сигурност, към това да се чувствате отворени към промяната, властни и само-развиващи се.

Техниките в този курс са предназначени да Ви помогнат да оставяте ненужни перипетии и да откриете спокойствие в емоционалното Ви минало. Чрез курса ще научите как да се отделите от текущите стресови ситуации и да откриете по-голямо усещане за игривост и вътрешно спокойствие.

 

С ключовите учебни резултати от този курс ще можете:

 

  • Да използвате техники, включително упражнението „Stateline“, за да преминете бързо от негативно към положително състояние и да се отпуснете
  • Да разширите своята благодарност, като изследвате контексти на оценяване
  • Да идентифицирате и превъзмогнете миналото, младите Ви решения, правила и роли
  • Да стигнете до вътрешното Ви „Wonder Child“, за да се радвате на удоволствие от момента
  • Да използвате прошката като начин на живот

 

През последните 15 години Ериксон Коучинг Интернешънъл успешно преставя програмата „Разширяване на емоционалната интелигентност“ (по-рано известна като „Свобода на любовта“). Курсът е наскоро актуализиран, за да включи най-новите открития в науката на емоционалната интелигентност. Ние сме много горди, че предлагаме този курс чрез нашата онлайн интерактивна онлайн академия, осигурявайки учебна среда, ориентирана към Вас, за да усвоите и практикувате техниките между сесиите.

 

Този курс е признат от Международната федерация на треньорите (ICF) като курс, осигуряващ общо 20 часа продължаващи обучителни звена (8 от тях са основни компетенции на ICF).

%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close