Продължително коучинг обучение

Продължаващото обучение на коучове (CCE) е предназначено за организации занимаващи се с коучинг обучения, които биха желали да получат акредитацията на Международната федерация на треньорите (ICF). CCE се счита за допълнително и напреднало образование за тези, които желаят да придобият нови методи и / или тези, които обновяват своите сертификати за ICF. Сертификатите за продължаващо обучение на коучове (CCE) се получават при завършване на продължаващото обучение. CCE кредитни единици се получават по два начина:

  • Основни компетенции: Разширено обучение за треньори, което пряко се отнася до или разширява Основните компетенции на ICF
  • Развитие на ресурсите: Обучението на умения, които допринасят за професионалното развитие на треньора (напр. Персонално развитие, инструменти за обучение или оценки, бизнес сграда или друг материал, който попада извън Основните компетенции на ICF)

Ако предоставяте обучение, което отговаря само на условията за развитие на ресурсите CCE (обучение по личностно развитие, оценки или инструменти за обучение, бизнес сграда или друг материал, който не попада в основната компетентност на ICF), Вие не отговаряте на условията за процес на акредитация на програмата CCE.

Няма да получите същите привилегии като официално акредитиран доставчик на CCE (т.е. разрешение за използване на логото на CCE и регистрация в услугата за търсене на програми за обучение на ICF).

Можете да възлагате единици RD CCE чрез собствен сертификат, писмо или имейл на бланки с името на студента, име на събитието / класа, датата и брой завършени часове.

 
%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close