ICF Сертификация

Вашата ICF сертификация

ICF сертификациятa показва на потенциалните Ви клиенти колко голяма е Вашата отдаденост на коучинга.

Защо е важна ICF сертификацията?

  • 84% от клиентите гледат на сертификацията като на професионален стандарт за осигуряване на качество.
  • Сертифицираните коучове имат по-висок доход от несертифицираните.
  • Клиентите, които работят със сертифицираните коучове споделят своето по-голямо удовлетворение и е по-вероятно да препоръчат своя коуч на други.

Има три нива за сертифициране, които ICF предлага – Associate Certified Coach (ACC), Professional Certified Coach (PCC), и Master Certified Coach (MCC).

Какво е нужно, за да се сертифицирате?

  • Да преминете цялостно обучение за коуч, което отговаря на стандартите на ICF.
  • Да проведете определен брой часове в реални коучинг сесии.
  • Да имате свой ментор коуч.
  • Да спазвате Етичния кодекс и основните компетенции на ICF.

Accredited Coach Training Program (ACTP)

Акредитираната програма за обучение на коучове Изкуството и науката в коучинга отговаря на всички изисквания на ICF и Ви подкрепя през целия процес на получаване на сертификация от ICF.

Акредитираните програми биват непрекъснато преразглеждани и оценявани за постигане на висок стандарт на качество на учебното съдържание, основните компетенции, нивото на преподавателите, структурата, приложимостта и етиката в преподаването и практикуването на коучинг.

Забележка: Завършването на Модули от 1 до 4 на програмата Изкуството и науката в коучинга отговаря само на изискванията за ACSTH (approved coaching specific training hours). За да завършите ACTP (accredited coach training program) Ви е нужно да преминете и през Mastery Коучинг програмата след Модул 4.

Независимо дали все още проучвате възможността да станете коуч или вече сте на път да завършите коучинг обучението си, ние от Erickson Coaching България сме винаги на Ваше разположение да Ви подкрепим през целия процес до ICF сертификацията Ви, а и след нея…

Why Choose Erickson Coaching International?

Платформата, която използваме, е определена за номер #1 Gamified Social Learning Management System в света! За разлика от другите онлайн платформи за обучение, които само доставят съдържание, нашата система за учене ангажира оптимално участниците, изпълнена е с въздействащи игри, социална среда за споделяне на знания, персонални характеристики, както и подробни доклади и административни инструменти за подкрепа на процеса на учене.

Абонирайте се за нашия бюлетин