Програма Coaching Mastery

Програма за интегриране на знанията: Менторство в група и в лични срещи

Тази програма е създадена да Ви подкрепи да вземете своята диплома Erickson Solution-Focused Coach Diploma (ESFCD) и да Ви подготви за акредитация пред Международната Коучинг Федерация (ICF). Ментор коучовете на Erickson ще окажат подкрепа да достигнете нивото на професионалния коучинг, което се изисква от Вас от Международната Коучинг Федерация (ICF). ICF е световно призната организация, която установява, подкрепя поддържането на и регулира едновременно стандартите и етиката на коучинг професионалистите по света. След успешното завършване на Програмата „Coaching Mastery“ и провеждането на съответния нужен брой часове с клиенти ще можете да кандидатствате за акредитация от ICF за международно признати степени Associate Certified Coach (ACC) или Professional Certified Coach (PCC). Всички кандидати за ICF акредитация трябва да преминат през оценка на знанията Coaching Knowledge Assessment (CKA). Програмата „Coaching Mastery“ ще Ви подкрепи да преминете през този онлайн изпит.

Защо да вземете участие в тази програма?

  • За да преживеете коучинг от ментор коуч, който е сертифициран от ICF.
  • За да задълбочите своите коучинг умения и да демонстрирате своите познания по 11те ключови компетенции на ICF на ниво PCC.
  • За да получите повече кариерни възможности.
  • За да бъдете подготвени да кандидатствате за PCC ниво на ICF.

Ако планирате да станете професионален коуч, както индивидуалните Ви клиенти, така и бизнес клиентите Ви ще искат да знаят нивото Ви на сертификация. Ако интегрирате коучинг уменията си в своята мениджърска и лидерска роля, сертификацията Ви ще е ясен индикатор за Вашите технически, професионални и коучинг умения.

Програмата на кратко

След успешното преминаване на Модул 4 и всички компоненти и изисквания на Модули 1 до 4 на Изкуството и науката в коучинга, Вие ще получите сертификат Erickson Solution-Focused Coach Certificate (ESFCC). Ако искате да повишите нивото на коучинг уменията си и да се подготвите за успешна сертификация пред ICF на ниво PCC, следващата Ви стъпка е да преминете Програмата на Erickson „Coaching Mastery“. При успешното завършване на тази програма, ще получите дипломата Erickson Solution-Focused Coach Diploma (ESFCD). Това ще Ви подкрепи да кандидатствате директно за ICF сертификат Associate Coach Certificate (ACC) или Professional Coach Certificate (PCC), ако сте натрупали нужния брой часове с клиенти.

Структура

Програмата „Coaching Mastery“ включва:

  • Четири (4) часа групово менторство, водени от акредитиран ментор коуч на Erickson. Те се провеждат в двучасови сесии. (2 сесии от по 2 часа всяка за общо 4 часа)
  • Шест (6) индивидуални менторски сесии от акредитиран ментор коуч на Erickson. Всяка сесия е с приблизителна продължителност от 1 час.

Всички ментор коучове на Erickson имат акредитация на ниво PCC или MCC от ICF.

Финансова информация

Цена: 2 200 евро, без ДДС

За допълнителна информация по финансовите условия и записване за Програмата „Coaching Mastery“, моля свържете се с нас. Цената на Програмата включва описаните по-горе:

  • Четири (4) часа групово менторство;
  • Шест (6) индивидуални менторски часа;
  • Един (1) устен изпит пред двама акредитирани ментори.

Your Details

Let us know how to get back to you.


How can we help?

Feel free to ask a question or simply leave a comment.


Абонирайте се за нашия бюлетин