За Ериксън

Основана през 1980 г., компанията Erickson е пионер в САЩ, Канада и на световно ниво в предлагането на обучение за коучове, сертифицирано от Международната Коучинг Федерация ICF. Акредитираните коучинг програми на Erickson включват световно известната Изкуството и науката в коучингаThe Art & Science of Coaching, както и трансформиращите живота курсове Разгръщане на Емоционалната интелигентностExpanding Emotional IntelligenceИзкуството и науката в ОсъзнатосттаThe Art & Science of MindfulnessКоучинг комтенеции за лидери/ Coaching Competencies for LeadersНевро-лингвистично програмиране (НЛП)/ Neuro-Linguistic Programming (NLP) и много други.

Програмите на Erickson’s се предлагат като обучения в зала или виртуално чрез най-съвременна онлайн платформа за учене, която използва най-новите добри практики за обучение на възрастни.

 

В Erickson се гордеем с богата си глобална мрежа от коучове в над 85 държави и повече от 45,000 завършили обучението участници!

Нашият основател Съобщение от Мерилин Аткинсън

„Във всеки даден момент в историята, на едно конкретно място на планетата, няколко конкретни души и групи хора могат да бъдат определени като онези, които са на вълната на новите мислене и умения, осъществявайки най-напредничавата дейност за своето време в жизнено важна област на живота. Erickson Coaching International е един от тези напредничави центрове на знанието и ученето. Във времена на хаос, образованието трябва да включва умения, насочени към лидерството и визията. Трябва да включва практически методи за превръщането на визията и ценностите в реалност на ежедневна база за разрешаването на проблем…“

“Не можем да решим проблемите, като използваме същия начин на мислене, който сме използвали, когато сме ги създавали” – Алберт Айнщайн

Абонирайте се за нашия бюлетин