Присъединете се към коучинг изкуството

Changing the world one conversation at a time…

Автор: Erickson Coaching International, 02/11/2011 г.

Чудили ли сте се какво точно е коучинг? Ако това е първото Ви запознанство с Erickson Coaching International, нека започнем тази тема с въпроса:

Какво е коучинг?

Като основател на Erickson Coaching International и мастър коуч, Мерилин Аткинсън е автор на статии и книги по темата и обучава бизнес и лайф коучове вече 40 години в Северна Америка и по целия свят. Определението, което Мерилин дава за дейността и ролята на коучовете е много по-различно от първоначалното възприятие, което някои хора имат. Нейното определение е:

Коучът помага на хората да открият и изживеят истинската си цел.“

Добрите коучове признават, че всеки има отговорите и възможностите да бъде успешен, при условие че коучът продължава да задава правилните въпроси, по правилния начин и в правилния момент.

Това е толкова дълбока концепция, че бяхме вдъхновени да искаме повече от глобална ни коучинг общност … и представата се изясни: Коучингът е повече от кариера, коучингът е глобално движение. Като такова, коучовете приемат призванието си като нещо много по-голямо и извисено от просто кариера: те искат да издигнат световното съзнание.

Те търсят начини да предизвикат своите клиенти да достигнат значими и устойчиви прозрения и така да открият и изживеят своето призвание. С коучинга, фокусиран върху решения, целта е да се промени света с един разговор. За да научите повече за коучинга и как се различава той от други подобни професии, посетете нашата страница.

Erickson Coaching България

Ние в Erickson България вярваме, че коучингът може да промени света към по-добро, като носи яснота и осъзнаване чрез своя фокусиран върху решенията подход.
И така да вдъхновява хората да предприемат положителни промени в живота си и да се развиват постоянно.
Changing the world one conversation at a time…

Абонирайте се за нашия бюлетин

    Leave a Comment